Sales Development Representative

Ja, ik wil deze job!

Sales Development Representative

We zijn op zoek naar een ambitieuze Sales Development Representative om ons team te komen versterken.

Full-time · Utrecht

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Sales Development Representative (SDR). Heb jij enkele jaren ervaring in een sales of recruitment omgeving? Ben je gewoon heel spontaan, word je enthousiast van gesprekken met klanten en wil je je graag verder ontwikkelen binnen sales? Dan is deze rol wat voor jou!

Ons visitekaartje!

Als Sales Development Representative speel je een belangrijke rol binnen ons team. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor nieuwe organisaties op Freelance.nl en daarmee ons visitekaartje. Zodra een nieuwe gebruiker zich heeft aangemeld zorg jij voor een warm welkom en help je bij het succesvol inzetten van ons platform. Tegelijkertijd bepaal jij of de organisatie goed matcht met onze propositie en schat je de potentie in voor een verdere samenwerking.

Op Freelance.nl kun je als organisatie zowel (tijdelijk) gratis als betaald actief zijn. Onderdeel van jouw werkzaamheden is dan ook het informeren en overtuigen van gebruikers over de voordelen van een betaald account. Je onderhoudt het contact met potentiële klanten, draagt bij aan hun succes en mede door jouw ondersteuning weet jij hen om te zetten in tevreden betalende klanten. Nadat jij succesvol het eerste contract hebt gesloten draag je de klant over aan een accountmanager die de samenwerking verder uitbouwt. Dit is bovendien een rol waar jij na enkele succesvolle jaren als SDR naar toe kunt groeien.

Naast het oppakken van warme leads ga je ook buiten het platform op zoek naar organisaties die goed zouden matchen met Freelance.nl. Je benadert hen telefonisch of via LinkedIn en overtuigd hen om ons platform te proberen. Natuurlijk word je hierbij goed ondersteunt door je collega’s van sales en marketing die met interessante acties en campagnes veel aandacht genereren voor Freelance.nl.

Wat neem je mee

  • Je weet dat je verder wilt in sales, bent niet bang om te telefoon op te pakken en wilt vooral graag aan de slag
  • Je komt optimaal tot je recht in een scale-up omgeving waar nog niet alles vastligt
  • Minstens 2 jaar ervaring binnen een omgeving met veel commercieel klantcontact.
  • Afgeronde HBO opleiding Commerciële Economie of vergelijkbaar
Wat bieden we jou

  • Een snelgroeiende organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief
  • Een vast salaris tot € 3.000 per maand plus een aantrekkelijke bonus regeling, afhankelijk van jouw ervaring
  • Een cultuur waar successen worden gevierd en er op regelmatige basis leuke teamuitjes plaatsvinden
  • Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en ambitieus team
  • Dagelijks ontspanning in onze playroom, met een gezamelijke lunch of gezellig het terras op met je collega’s 

Over onze organisatie

Freelance.nl is het meest gebruikte freelance platform in Nederland. Met onze innovatieve tools brengen wij zoveel mogelijk freelancers en organisaties samen. Zo kunnen organisaties sneller groeien en kunnen freelancers zich optimaal ontwikkelen.

Met een jong en hecht team van betrokken professionals werken we dagelijks aan de verdere uitbreiding van ons platform. Dit doen we vanuit een ondernemersgeest waarbij nieuwe initiatieven binnen het team worden gestimuleerd en omarmd.

Onze organisatie groeit hard en dat betekent dat je terecht komt in een leuke en uitdagende werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen initiatief. Daarbij hechten we veel waarde aan een goede samenwerking en het hebben van plezier in je werk.

Solliciteer

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct. Zo maken we binnenkort kennis!