Overslaan naar content

Inside Sales Specialist

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 2.500 - € 3.000 per maandVerkoop

Functieomschrijving

Bij Freelance.nl zijn we op zoek naar een ambitieuze Inside Sales Specialist om ons team in Utrecht te komen versterken. Heb jij enkele jaren ervaring in Sales en krijg je energie van gesprekken met potentiële klanten? Dan komen we graag met jou in contact!


Ons visitekaartje!

Als Inside Sales Specialist speel je een belangrijke rol binnen ons team. Jij bent het aanspreekpunt voor nieuwe organisaties op Freelance.nl en daarmee ons visitekaartje. Zodra een nieuwe gebruiker zich heeft aangemeld zorg jij voor een warm welkom en help je bij het succesvol inzetten van ons platform. Daarbij bepaal jij of de organisatie goed matcht met onze propositie en overtuig jij hen van onze toegevoegde waarde.

Freelance.nl is het meest gebruikte freelance platform in Nederland. Dit betekent dat jij dagelijks vele potentiële klanten spreekt met interesse in onze oplossingen. Het gaat hierbij met name om opdrachtgevers en intermediairs die op zoek zijn naar freelancers. Met het enorme bereik van ons platform ben jij in staat om organisaties echt verder te helpen.

Naast het oppakken van warme leads ga je ook op zoek naar andere organisaties die goed zouden matchen met Freelance.nl. Je benadert hen telefonisch of via LinkedIn en overtuigd hen om ons platform te proberen. Hierbij word je goed ondersteunt door je collega’s van sales en marketing die met interessante acties en campagnes veel aandacht genereren voor Freelance.nl. Hierbij maken we gebruik van de beste tools in de markt, zoals Salesforce, Hubspot en Linkedin Sales Navigator.


Wat neem je mee

 • Je hebt enkele jaren ervaring in sales en krijgt een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten
 • Je bent een fijne gesprekspartner en bent in staat om snel een connectie te maken
 • Je komt optimaal tot je recht in een scale-up omgeving waar nog niet alles vastligt. Je denkt graag mee en komt zelf met nieuwe initiatieven
 • Minimaal 3 jaar ervaring binnen een omgeving met veel klantcontact
 • Achtergrond binnen recruitment, online media of SaaS omgeving is een pre
 • Je komt het beste tot je recht in een scale-up omgeving; je bent hands-on, ziet kansen en weet deze realiseren.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Engels is een pré
 • Afgeronde HBO opleiding.

Vereisten

Wat bieden we jou

 • Een snelgroeiende organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief
 • Een vast salaris tot € 3.000 per maand plus een aantrekkelijke bonus regeling, afhankelijk van jouw ervaring
 • Een cultuur waar successen worden gevierd en er op regelmatige basis leuke teamuitjes plaatsvinden
 • Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en ambitieus team waar hecht wordt samengewerkt
 • Dagelijks ontspanning in onze playroom of gezellig het terras op met je collega’s
 • Dagelijks verzorgde (gezamenlijke) lunch en gevulde koelkast
 • Een mooi kantoor op een fijne locatie naast treinstation Leidsche Rijn


Over onze organisatie

Freelance.nl is al sinds 2003 het meest gebruikte freelance platform in Nederland. Met ons platform brengen wij freelancers en organisaties op een effectieve manier samen. Zo kunnen organisaties sneller groeien en kunnen freelancers zich optimaal ontwikkelen.

Met een hecht team werken we dagelijks aan de verdere uitbreiding van ons mooie platform. Dit doen we vanuit een ondernemersgeest waarbij nieuwe initiatieven binnen het team worden gestimuleerd, omarmd en successen worden gevierd.
Onze organisatie groeit hard en dat betekent dat je terecht komt in een leuke en uitdagende werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen initiatief. Daarbij hechten we veel waarde aan een goede samenwerking en het hebben van plezier in je werk.


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct zodat we snel kennis kunnen maken. Heb je eerst nog vragen? Dan kun je ook appen of bellen met Rik de Jong op 06 28795898

of